Cykeltrainer

Om en cykeltrainer Der kan være enormt mange rigtig gode fordele ved at anskaffe sig en cykeltrainer. Og hvad er så en cykeltrainer? Som navnet måske fortæller så er det […]

Om en cykeltrainer

Der kan være enormt mange rigtig gode fordele ved at anskaffe sig en cykeltrainer. Og hvad er så en cykeltrainer? Som navnet måske fortæller så er det en form for trainer (træner), som kan bruges til en lang række ting. Da vi jo har nogle meget lange og kolde vintermåneder herhjemme i Danmark er der rigtig mange cyklister og motionister der skruer lidt ned for træningen, og det er ikke altid at det er ønsket. Det er ofte de kolde dage og de glatte veje der holder folk fra at komme ud at cykle, men med hjælp fra en cykeltrainer kan man ikke bare holde formen vedlige uden at skulle udenfor, man kan også optimere formen i løbet af vintermånderne.

Som du kan se på billedet så er en cykeltrainer en træningsform du kan tage i brug indenfor. Men på trods af at en cykeltrainer måske ser meget simpel ud, så har du enormt mange muligheder for at få mest mulig ud af din cykel træning.

Tacx cykeltrainer – Vortex T1960

Dette er navnet på en af de super lækre cykeltrainer modeller man kan købe fra firmaet Tacx. Det er denne model der er vist på billedet til højre. Med denne model har du mulighed for at springe op på cyklen indenfor derhjemme, og få holdt din træning vedlige. Men som nævnt tidligere så er der mange flere muligheder med en cykeltrainer fra Tacx.
En cykeltrainer fra Tacx kan indsamle en hel masse data som du nyttigt kan bruge til at få det optimale ud af dine træning, og ikke bare forbedre din præstation på cyklen, men også optimere din form betydeligt. En Vortex T1960 kan blandt andet oplyse dig om din:

  • Hastighed
  • Distance
  • Kadance
  • Og meget meget mere

Hvis du vil læse mere omkring denne cykeltrainer kan det gøres via dette link.

Ønsker du at købe en cykeltrainer, som kan gøre mirakler for din cykelglæde, og hjælpe dig enormt på vej mod endnu bedre resultater, så kan den købes for omkring 3000,- til 3500,- online.
Link til Vortex T1960

About admin